Spijlbus dubbele cabine

Gezonde basis, dak, neus, bovenste laadvloer, chassis ed ok. Laswerk aan onderste laadvloer en voorvloer. Kijk maar eens naar de fotos, zeer eenvoudig project.
Zeldzame vroege uitvoering met ronde achterlichten en kleine knipperlichten.
PS de motor loopt ok!

T2b 9 persoons keihard

Net binnen!
100% originele T2b bus. Import uit Californie. Kei en keihard. Nooit gelast. Motor loopt goed. Alle banken aanwezig, rondom uitklapraampjes ed.
Mooie gezonde bus in onverprutste en onversleutelde staat. Gewoon een busje dat onveranderd ouder is geworden:).

Gevraagd T2 bussen

Op dit moment zijn we op zoek naar originele niet verlaagde bussen. Heeft u zoiets, benader ons dan per telefoon 06-41845859 of per email info@kieftenklok.nl

Wolfsburg T1 Spijlbus

Mooi projectje
Harde bus uit 1955, alle banken aanwezig. Met weinig werk weer op de straat te krijgen. Is wel her en der gelast en geplamuurd. Desalniettemin een hele zeldzame 55er bus. Deze is nog gebouwd in Wolfsburg!
Kijk maar eens naar de fotos. Leuke bus met potentie,

114000 KM bestelwagen T1

Wat een gave bus zeg!
Net binnen met de ongelooflijke KM stand van slechts 114000 KM sinds nieuw!
Zeer strakke bus en nog geheel in zijn originele staat. Zelfs de motor is nog origineel.
Kijk eens naar de cabine of de laadruimte, alles, maar dan ook alles is nog origineel en in een goede staat.

Deze bus heeft de zeldzame optie van safari ramen aan de voorzijde. Bij de meeste bussen als aftermarket product geinstalleerd, maar deze bus had ze sinds ze nieuw van de band afliep.

We hebben er al een rondje in gereden. Deze bus rijdt echt fantastisch. Stuurt licht en schakelt als een mes door de boter!

Kever Ghia Kubel parts nodig ?

Just a reminder ! Wij werken ook samen met Paruzzi en kunnen ALLES dat zij in hun programma hebben leveren tegen ZEER SCHERPE PRIJZEN ! Dus ook je Kever onderdelen Ghia onderdelen etc. Bestellingen met PARUZZI ONDERDEELNUMMERS mailen naar: parts@kieftenklok.nl Onderdelen zijn af te halen in Renkum (omgeving Arnhem) of worden verstuurd voor €5,- (binnen NL tarief)

1 more week ... SUMMERPICNIC!

Volgend week-end is het aan ! Michiel Fijn en zijn crew nodigen ons uit voor de Summerpicnic in het bosbad in Apeldoorn. De afgelopen jaren hebben we hier steeds genoten van de relaxte, chille vibe....Midden in het bos, aan het water met een bult luchtgekoelde auto's. Wat wil een mens nog meer :) Zie je daar !

26 April

We zijn op deze dag geopend van 12-16 uur

New shirt !

Nieuwe T shirts verkrijgbaar !

Te bestellen in onze webshop voor €15,-

Salesnight on thursdays !

Just a reminder. 

On thursdays we're here 'till 21.00 pm :)

You can come for: Parts, Coffee, fun, chatting etc. etc.

See you...

Ons product

Onze voornaamste bezigheid is het opsporen van klassieke volkswagens in uitstekende en/ of originele ongerestaureerde staat. De voorkeur gaat uit naar ongerestaureerde volkswagens die lange tijd binnen gestaan of gestald zijn geweest. Het voordeel van een ongerestaureerde volkswagen is, is dat je kunt zien wat je koopt. En dat ze helemaal origineel zijn en op wat gebruikssporen na nog net zo zijn zoals ze tientallen jaren geleden de VW fabriek verlieten. Als je op zoek bent naar een Volkswagen in een goede staat voor jarenlang rij plezier, of een klassieke volkswagen te koop aanbiedt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook bieden wij (zeldzame) restauratie projecten aan. Tevens kun je bij ons terecht voor het reguliere onderhoud voor je volkswagen zoals: laswerk, a.p.k werkzaamheden, onderhoud aan motor en auto, en alle denkbare werkzaamheden om je Volkswagen in topstaat te houden. We zijn een klein bedrijf dat voor iedereen de tijd neemt. Al kom je maar voor een onderdeel, onze

19/06/15 - 21/06/15
Bad Camberg

3 woorden ..........Zeeer zeldzame auto's !!!

19/06/15 - 21/06/15
IKW Wanroij

Vorige jaar voor het eerst en erg goed bevallen !
Vooral een family meeting bij uitstek !